Dijital medya planlama dahilinde ilk olarak hedefleri net bir şekilde belirleriz. Markanızın internette hangi mesajı, hangi mecrada, hangi formatta, ne kadar sürede ve ne kadar bütçe ile iletmesi gerektiğini doğru bir şekilde tanımlarız.

Başka Ajans Stratejik Planlama dahilinde belirlediğimiz hedef kitleyi göz önüne alarak, amaçlar doğrultusunda bu kitle ile en doğru iletişimi sağlayacak kreatif mesajı belirleriz. İletilmek istenen mesaj, net ve kolay anlaşılır olmalıdır.

Hedef tüketici kitlesine doğrudan ulaşan ve en iyi geri dönüşü veren mecraları dikkatle seçeriz. Başka Ajans  olarak daha sonra bu mecralara uygun kreatif görsel ve içerikleri yaratırız. Kampanya yayın sürecini dinamik olarak yönetir ve kampanya sonuçlarını size ayrıntılı olarak raporlarız.

 

Google Reklamları

Google, Arama Motoru Pazarlama kavramı altında, reklam verenlerin kullanımı amacı ile “Adwords” reklam servisini sunmaktadır. Google Adwords, ( Google Reklamları ) arama motoru sonuç sayfalarında sayfa içi, en üst ve en alt alanda ve sağ kolonda reklam yayınlamayı sağlayan servistir.

Google Reklamlarının en önemli avantajı, hedef kitlenize direkt ulaşımdır. Reklam içeriğiniz; kurum veya markanız ile ilgilenen, hizmetlerinize ihtiyaç duyabilecek potansiyel kullanıcılara gösterilir. Sadece Google reklamlarına tıklayarak hedef web sitesine yönlenen kullanıcı başına ücretlendirme yapılır.

Google reklam kampanyaları kapsamında,  markanızın ihtiyaçlarına yönelik anahtar kelimeleri tespit ettikten sonra reklamın gösterilmesi gereken doğru kitleyi belirleriz. detaylı hedefleme ile en yüksek kalitede tıklama oranını elde etmeyi amaçlarız.

 

Facebook Reklamları

Facebook Reklamları, Facebook üzerinde markanızın ya da işletmenizin reklamını kolayca yapabileceğiniz çok avantajlı bir internet reklam uygulamasıdır. Facebook reklamlarında yaş, cinsiyet, medeni hal, şehir, eğitim gibi birçok hedefleme seçeneği bulunmaktadır. Facebook reklamları tıklama başı (CPC) ve gösterim başı (CPM) olmak üzere iki türlü reklam yayınlanma seçeneğine sahiptir.

Başka Ajans olarak doğru hedef kitleye ulaşarak, markanızın tanınırlığını sağlarız ve ürünlerinizin satışını arttırırız. Ayrıca markanız için oluşturacağımız uzun dönemli bir iletişim stratejisi kapsamında, Facebook Reklamları ile Facebook sayfanızda takipçi kitlesi oluştururuz ve bu kitleyi potansiyel müşterilerinize dönüştürmeyi amaçlarız.

 

Online İtibar Yönetimi

Bir markayı, bir şirketi, bir ürünü, bir projeyi, bir servis ve aynı zamanda kişilerin dijital ortamlardaki algı yönetimlerini temel alan Online İtibar yönetimi, arama motoru optimizasyonundan, internet ve sosyal medya takibine, online müşteri ilişkileri yönetiminden bilişim hukukuna kadar bir çok farklı konuda gerçek anlamda uzmanlık gerektiren bir hizmettir.

Deneyimli Başka Ajans ekibi bütün analizleri yaparak, her zaman en iyisini size sunmayı amaçlamaktadır.

Bir cevap yazın